[O2FL] Czy do O2FL kombi 2013 pasują tylne lampy od wersji O
Witam!
Właśnie uszkodziłem sobie poważnie lampę tylną w mojej służbowej O2FL kombi z 2013 r "z białymi środkami". Druga lampa też ma mały defekt. Znalazłem na popularnym portalu z ogłoszeniami komplet lamp w dobrej cenie i niedaleko, ale są to lampy "z czerwonymi środkami". Moje pytanie - czy te lampy będą pasowały? Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam.
Właśnie uszkodziłem sobie poważnie lampę tylną w mojej służbowej O2FL kombi z 2013 r "z białymi środkami". Druga lampa też ma mały defekt. Znalazłem na popularnym portalu z ogłoszeniami komplet lamp w dobrej cenie i niedaleko, ale są to lampy "z czerwonymi środkami". Moje pytanie - czy te lampy będą pasowały? Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam.
kilka osób zmieniało w druga strone...tj z przed litu na te co masz ori... - więc pasują. Tylko ja jednak bym kupił te ori poliftowe. Przy sprzedaży auta będą Ci cuda wymyslac itp.
Dzięki za info - porobię zdjęcia uszkodzeń kloszy i w razie co zgaszę wszelkie teorie spiskowe ewentualnych kupujących. Dorzucę do teczki w firmie z dokumentacją auta i będzie spokój. A tak w ogóle, to takie "z czerwonymi środkami" podobają mi się bardziej :P Chyba, że któryś z forumowiczów miałby do sprzedania prawą tylną lampę do O2FL kombi, bo w niej zdobiłem dziurę o średnicy 5 cm, jak się nadziałem na kant stolika przy parkowaniu w garażu.
Komentarz